Welcome to KEZIAGW


kkezzgw-welcome

 

FOLLOW THE RULES

 

RULES

  1.  Don’t be rude and give the fck stupid-bashing.

  2. Don’t plagiarism or copy-paste my writing without my permission

  3. Don’t be a silent-readers, give us your opinion, comment, or like maybe, i mean the positive one.

  4. Icon of this blog are Choi Siwon, Krystal Jung, Lee Minho, Yoon Eunhye. So if you don’t like them, u better shut ur mouth up and leave this blog quietly^^

~♥~

k-e-z-i-a-g-w

request

SIWONXYOONA

fanfiction

mybias

MYOTP

PW-REQUEST

ASK

————————————

ALL RIGHT, NOW YOU MAY CLICK

ByrZka9CYAA3dkV

 

Untitled-2

84 responses to “Welcome to KEZIAGW

  1. Hallo aku suka ffmu belle in the 21st century beas’t family, yang catsnya jiyeon ama myungsoo aku suka..

  2. hai saeng salam kenal ya aku sera . sebelumnya aku udah baca tulisan kamu dan udah coment juga di yoonwontide , dan aku baru tau kalo kamu punya wp pribadi hehe mian . aku mau minta pw ff wife for my husband dong yang chapter 4, sekedar info umur aku 20 jadi udah cukup umur kan kekeke 😁

  3. Annyeong….salam kenal thor aku reader baru di blog pribadimu sebelumnya aku baca ff mu di blog yoonwonited…
    Aku mau ijin baca semua ff mu yah
    😘😘😘😘😘

  4. 안녕하세요 ^^ salam kenal, aku reader baru.. izin baca ff nya ya >< ah iya cara dapetin pwnya gmn ya? Aku udh ngirim pesan di fb sih. Mohon direspon :) 감사합니다 ♥

Give me your LOVE!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s