Rashnzl’s Poster Request [Miracle]

High School Graphics is back!

Annyeong, aku mau request poster ne^^
(1)Nama author: Rashnzl (pake L ya chingu^^)
Judul ff: Miracle?
Cast: Yoona Sehun
Genre: Sad, Angst, Drama
Themes Soft-dark
Etc: Pict Yoonanya yang di mv flowepower ne^^ yang rambutnya di ombre gitu. Trus Sehunnya yang keliatan dewasa ya, yang pake kemeja putih gitu. Yoona disini jadi cewe gabener soalnya, jadi nuansanya rada dark tapi kl bs ga keliatan tempelan hehehe^^

miracle-by-kkezzgw

Hi, requestmu udah selesai, semoga suka ya^^ sorry kalo gak dapet feelsnya, bisa re-do kok.  jangan lupa tulis credit posternya ya kkezzgw :3

View original post

Give me your LOVE!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s