HAPPY 6TH ANNIVERSARY, 소녀시대(Girls’ Generation)♥

HAPPY 6TH ANNIVERSARY, 소녀시대(Girls’ Generation)♥

Thanks for being my motivation, my love, my inspiration, thank you!
9 GIRLS 6 YEARS 1 HEART♥
SONE always love and support u, i will not leave you and i will be your SONE now, tomorrow, forever♥
YOU ARE MY LIFE NOW, GG^^
JIGEUMEN SO NYEO SHI DAE, APEURODO SO NYEO SHI DAE, YEONGWONHI SO NYEO SHI DAE!!!!
I LOVE YOU MY KIM TAEYEON, JESSICA JUNG SOOYEON, SUNNY LEE SUNKYU, TIFFANY HWANG MI YOUNG, KIM HYOYEON, KWON YURI, CHOI SOOYOUNG, IM YOONA, AND SEO JU HYUN~~~!!!!♥

Untitled-2

And this is my story about them~^^ [indonesia]

Berawal dari cici sepupu gue yang suka SNSD, sekali lagi gue liat pertama kali itu di kamar cici gue, disitu terpampang banyak bgt KPOP IDOL era 2000 – 2007, dan disitu juga ada SJ and SNSD, dan gue pas pertama kali liat mereka itu biasa aja, gka ad adaya tarik sama sekali, jadi intinya di awal gue emg liatnya biasa aja, tapi kesan itu berakhir saat gue nonton Dream Team yang ada Hyoyeonnya, itu taun berapa ya? Sekitar 2008 kayaknya, disitu gue liat Hyoyeon cantik banget *.* akhirnya gue cari tau dia siapa dan munculah nama “Kim Hyoyeon” dari SNSD, gue langsung suka Hyoyeon dan fyi bias pertama gue di SoShi itu dulu Hyoyeon bukan Yoona, dan gue mulai jadi SONE sejak saat itu, mereka patut buat dicintai.

Gue mulai ngikutin mereka terus dan akhirnya, lama2 gue jadi suka Yoona u,u kenapa? Karna Siwon ini semua-_- kalo kalian udah baca page K-E-Z-I-A-G-W pasti tau alesannya, dan endingnya puny gue jadi YoonAddict sampe sekarang, tapi Hyoyeon tetep bias ke 3 gue kok, gue kan biasnya YoonYulHyo waks :3

Dan semenjak itu bias gue gak berubah2 lagi, Yoona forever! Gue juga udah berkomitmen nakal jadi SONE terus, walopun gue baru 5 tahun jadi SONE, tapi gue akan jadi SONE sampe akhir, sama kayak gue jadi ELF. SONELF♥ yap this is my short story about them, how about you?^^

“I don’t think SNSD as a group will ever be broken apart. Even if after many years have gone by. Even after we get married.” – Taeyeon

“We can only shine brightest as SNSD when SNSD stands on one stage as nine.” – Yuri

“Nine different people gathered and became like a family. To me, it is a very meaningful tie.” – Yoona

“…If there’s one thing that won’t change, it’s the fact that from the beginning to the end SNSD was “one” with 9 members” – SNSD

“Thank you all for your support. We couldn’t have gotten here without you all. SNSD HWAITING!!!” – SNSD

”Although she departed from me first, she left me with eight sisters. So I want to thank both my mom and God..” – Tiffany Hwang

“We made a comeback within 9 months…and for 9 weeks, the 9 members received 9 trophies.” – SNSD

“I love you. Sone, saranghaeyo.” – Tiffany

“We, SNSD, will always continue working hard as a response for all the love you have given us. Thank You! – Yuri

-etc-

HOPE U LIKE IT (my edited) LOLs

gif of this pict is >> https://keziagw.files.wordpress.com/2013/08/untitled-21.gif

#9irls6eneration♥

keziagw.wordpress.com

4 responses to “HAPPY 6TH ANNIVERSARY, 소녀시대(Girls’ Generation)♥

  1. SNSD Daebak..Happy Anniversary 6TH Soshi9Sone..Hwaiting… Ъªќ>:/ sabar liat performance mrka di MEIS, Sept 14…

    Like

  2. wahhh keren chingu udh 5 thn jadi sone
    yeee bias kt sm chingu sama” yoona.bedanya dari dulu smpe skrg bias ku tetap yoona.my first love in snsd yoong ^^

    Like

Give me your LOVE!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s