Welcome to KEZIAGW

안녕하세요^^

kkezzgw-welcome

FOLLOW THE RULES

 

RULES

  1.  Don’t be rude and give the fck stupid-bashing.

  2. Don’t plagiarism or copy-paste my writing without my permission

  3. Don’t be a silent-readers, give us your opinion, comment, or like maybe, i mean the positive one.

  4. Icon of this blog are Choi Siwon, Im Yoona, Krystal Jung, Lee Minho, Yoon Eunhye. So if you don’t like them, u better shut ur mouth up and leave this blog quietly^^

~♥~

k-e-z-i-a-g-w

request

SIWONXYOONA

fanfiction

mybias

MYOTP

PW-REQUEST

ASK

————————————

ALL RIGHT, NOW YOU MAY CLICK

UPDATE

Untitled-2

36 responses to “Welcome to KEZIAGW

  1. Ka’ kapan lanjutan lovely hatersnya di lanjutkan tinggal satu part lagi ka’ please di post kalau sudah di tulis, kalau belum mohon di tulus secepatnya

  2. Eon ff lovely heater kpn d post lgi please eon aku udah lumutan nunggux ,, oh iy eon maaf bru muncul soalx law bka internet dan baca ff yoonwon aq gak sempat komen krn wktuq terbatas eon ,, kan aq lgi dlm masa” ul praktek ..

  3. annyeong saeng,,,kpn ya wife for my husband ma lovely haters nya di publish udah kngen bnget nich ma ff mu saeng,,cpetan di publish ya,,,hwating!!!

  4. AnnyeONg ChinGuu kapan FF lovely haters di lanjutiN???? Udah lumutan ni nunggu Nya #hehehe_becanda

  5. Berharap banget YoonWon real !!! Tapi ternyata Yoona sama Seunggi :( :( :( !! Emang sih kaya ngarep Ujan duit kalo berharap mereka itu REAL :( . Nanti Siwon sama siapa yah ? Yoona kan udah sama SeungGi . Nanti Siwon pacaran sama siapa ?

  6. Annyeong saeng..
    Seneng bgt bs nemu blog km..hehee
    Bgus..gmbrnya lucu2..
    Ff km Чǝлƍ msh blom slesai aku ttg ya saeng..
    Lanjutkan perjuanganmu saeng-ah..hehehee..
    Salam knal..gomawo..*bow

  7. Hai there annyong,
    I new reader at this blog,but I ready read your ff at YWK I also leave some coment there,
    I like to ask when the next chapter for ff with tittle lovely heter and wife for my husband,i realy like to read them.hope the next chapter won’t be too long publis,thank
    And also with for the new ff CITY OF LOST SOUL
    Author hwaiting

  8. Annyeong, Wow!!You are the best HaeSica and every SuperGeneration shipper ever…thanks for shape This with us, Never stop making us smile at every new post!!<333 Khansabnida…

  9. Annyeong admin, sebelumnya saya mau minta maaf..
    Saya mau numpang promosi sedikit. buat author atau admin yang ingin mengirimkan ff nya ke wp baru saya, bisa membuka tutorialnya di http://koreanfanficcollection.wordpress.com
    maaf buat admin apabila komentar saya ini mengganggu. jika admin kurang berkenan, admin bisa menghapus komentar ini dari kolom komentar..
    saya akan sangat berterimakasih jika admin berkenan ikut berpartisipasi untuk mengirimkan ff nya ke wp saya.. *bow*

Give me your LOVE!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s